Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Akár Te is lehetsz A Dal svédországi videóbloggere

0

Szereted a Dalt? Szívesen végigizgulnád az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét a stockholmi Arénában másodmagaddal? Megmutatnád milyen a nemzetközi dalverseny a TE szemeddel? Megízlelnéd a skandináv életérzést? Ha arra vársz, hogy ne csak kövesd a stockholmi Eurovíziós eseményeket, hanem Te tudósíts a svédországi kulisszák mögül, akkor eljött a Te időd és jelentkezz A Dal 2016 stockholmi videoblogger pályázatára!

A Dal egy egyedülálló kezdeményezést indított, ami teret ad a fiatatoknak, hogy megmutassák magukat, tehetségüket és a kreativitásukat. A versenyre bárki jelentkezhet, aki elküldi az 1 – 2 perces videó pályázatát, amelyben megmutatja, hogy miért ő lenne az ideális videoblogger jelölt, aki közvetlen közelről tudósítja a Svédországban megrendezett Eurovíziós Dalfesztivált.

A pályázat nyertese két retúr repülőjegyet kap Stockholmba, illetve eltölthet három éjszakát másodmagával a svéd fővárosban a SAS Scandinavian Airlines és a Svéd Nagykövetség felajánlásában, valamint két belépőjegyet is kap a nemzetközi dalverseny május 14-i döntőjére a stockholmi arénába az MTVA felajánlásában. Ezeken felül, lehetőséget kap arra, hogy A Dal 2016 hivatalos weboldalának a felületén közvetítse végig az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét.

A Dal 2016 stockholmi videobloggere pályázatára március 15-ig várják a jelentkezéseket. A szakmai zsűri által kiválasztott győztes videobloggert március 31-én fogják kihirdetni.

További részletek a pályázatról és a jelentkezésnek a feltételeiről a mediaklikk.hu/adal oldalon találhatóak.

Share This