Akcióorgia lesz a The Walking Dead 8. évada

0 7 292

A The Walking Dead alkotói az elmúlt években is fűt-fát ígértek (és talán egyedül a 7. évad nyitórészében tartották be az ígéreteiket a brutalitást illetően) és ez a 8. évad előtt sincs másként, amellyel kapcsolatban korábban azt mondták, hogy alapjaiban fogja megreformálni a tévézést és a 8. évad 1. részének eseményei (amely egyben a sorozat 100. része is) óriási hatással lesznek a sorozat következő 100 részére is.

rick-grimes-death-will-surely-anger-some-fans-but-it-has-to-happen-as-ep-stated

Denise Huth producer az Entertainment Weekly interjújában elmesélte milyen élmények érték a sorozat 8. évadának forgatásán és több mint bizakodóan nyilatkozott – persze a szavait ne vegyük készpénznek.

Temérdek akcióban lesz részünk, az egész hihetetlenül izgalmas! Úgy gondolom, hogy a rajongók nagyon elégedettek lesznek. Én is a sorozat rajongójaként tekintek magamra, és amikor először olvastam a forgatókönyvet, azt éreztem, hogy alig várom, hogy lássam! Megéri a várakozást, ennyit megígérhetek.

A sorozat 8. évadával kapcsolatos írásainkat egyébként ide kattintva olvashatjátok el, kíváncsi vagyok hisztek-e még ezekben az ígéretekben, fogadalmakban és persze magában a sorozatban – hiszen a 7. évad fináléjában azért az is jól kirajzolódott, hogy nem tudnak akciójelenetet rendezni a sorozat alkotói…

Eközben egyébként hamarosan megérkezik a Fear The Walking Dead 3. évada is, (de már a 4. évadot is berendelték!) amelynek első három epizódját már láthattuk, az erről írt kritikát azonban május 22-ig vissza kell tartanunk (ezért nem éritek el az egyszer már közzétett írást), de annyit mondhatok, brutális évadnyitóval kezd a sorozat és a folytatásban is leesik majd az állunk.

A Fear The Walking 3. évadával kapcsolatos írásokért ide kell kattintani, aztán tegyétek is el a kedvencek közé, hogy gyorsan értesülhessetek a sorozattal kapcsolatos írásokról, hamarosan ugyanis exkluzív 3. évados tartalmakkal érkezünk.

Mi jöhet a The Walking Dead 8. évadában?