Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Al Pacino is benne lesz Tarantino új filmjében

A színészlegenda is csatlakozott az elképesztő szereplőgárdával rendelkező alkotáshoz.

0

A legendás Al Pacino is csatlakozott Quentin Tarantino legújabb filmjéhez, a Once Upon a Time in Hollywoodhoz.

A megannyi zseniális alakítással rendelkező Pacino Marvin Schwarzot, a Leonardo di Caprio által alakított karakter ügynökét fogja játszani – írja a Variety.

A Sebhelyesarcú és A keresztapa-trilógia sztárja előtt nem sokkal Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Clifton Collins Jr, Keith Jefferson és Nicholas Hammond is leszerződött a filmre.

Damian Lewis a kor egyik ikonikus színészét, Steve McQueent alakítja majd, Dakota Fanning Manson egyik tanítványát kelti életre. Nicholas Hammond egy Sam Wanamaker nevű színészt és rendezőt fog alakítani. Emile Hirsch egy Jay Sebring nevű hajszobrászt formál majd meg, akit Sharonnal együtt gyilkoltak meg a Manson-klán tagjai. Clifton Collins és Keith Jefferson pontos szerepe egyelőre kérdőjeles.

A főszerepben Leonardo DiCaprio lesz látható, aki Rick Daltont, az egykori westernsztárt játssza, aki keresi a helyét Hollywoodban. Brad Pitt lesz Dalton dublőre, a szintén feledésre ítélt Cliff Booth.

A már említett nevek mellett feltűnik még Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, valamint három Tarantino-kedvenc, Kurt Russell, Tim Roth és Michael Madsen.

A film 1969-ben játszódik majd, abban az évben, amikor Manson és famíliája mészárlást rendezett Sharon Tate házában (egészen pontosan augusztus 9-én, kereken 50 évvel a film bemutatója előtt). A filmben Sharon Tate (Margot Robbie) Dalton (DiCaprio) szomszédja lesz, így válik Dalton az események egyik főszereplőjévé.

A Once Upon a Time in Hollywood 2019. augusztus 9-én kerül az amerikai mozikba.

Share This