Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Aláírásokat gyűjtenek a Star Wars rajongók, hogy Meryl Streep legyen az új Leia

Miután a LucasFilm kijelentette, hogy nem fogják CGI-val visszahozni a 2016 decemberében meghalt Carrie Fishert, egy Star Wars-rajongó petíciót indított, amellett lobbizva a Disney-nél, hogy ne írják ki Leia hercegnő karakterét a 9. részből, hanem adják Meryl Streepnek a szerepet.

0

Aláírásgyűjtésbe kezdtek a legelszántabb Csillagok háborúja rajongók. A 2016-ban elhunyt Carrie Fisher utódját keresik, és úgy vélik, Meryl Streep lenne a tökéletes választás Leia hercegnő szerepére, számolt be róla az Evening Standard.

Carrie Fisher 1977 óta alakította a kultikussá váló karaktert, és bár halála után a készítők még fel tudták használni a korábban vele már rögzített jeleneteket, a rajongók sürgetőnek érzik egy új színésznő befogását a szerepre. Már 10000 aláírást gyűjtöttek, és remélik, a 2019-ben érkező, egyelőre cím nélküli kilencedik produkcióban Meryl Streep tűnik majd fel Leiaként.

– Leia hercegnő ikonikus figurája a Csillagok háborúja univerzumnak és a mozitörténetének. Megtanította nekünk, hogy egy nő is lehet erős, és többre hivatott, mint Jabba szolgájának lenni – szól a az új színésznőért lázadók nyilatkozata.

– Meryl Streep a legnagyszerűbb élő színésznő. Három Oscar-díjjal és húsz jelöléssel, az életművét már rég elismerték – méltatták jelöltjüket. – Fisher és ő jó barátok voltak, és korábban dolgoztak már együtt: az 1990-es Képeslapok a szakadékból című filmet Fisher írta, főszereplője pedig Streep volt, ráadásul – mivel önéletrajzi ihletésű film volt, – tulajdonképpen Meryl Streep Carrie Fishert alakította.

– Az Erő legyen Carrie Fisherrel, Meryl Streeppel és Leia hercegnővel – zárták soraikat.

Share This