Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Alakul a ZŰR AZ ŰRBEN folytatása

Még a Fekete Párduc rendezőjét is megszerezték a Space Jam 2-be.

0

Az már jó ideje majdnem hivatalos, hogy LeBron James lép Michael Jordan örökébe a filmvásznon, de most azt s bejelentették, hogy a feketefilmek jelenkori mindenese, a Creed-, és a Fekete Párduc filmeket rendező Ryan Coogler ül a produceri székben.

Mindezt az alábbi Insta-posztban:

View this post on Instagram

🏀 🥕 🎬

A post shared by SpringHill Entertainment (@springhillent) on

A rendezés már egy kevésbé ismert év kezében van. Terence Nance lesz a befutó, róla azt érdemes tudni, hogy ő készítette az An Oversimplification of Her Beauty című animációs filmet, és az HBO Random Acts of Flyness című sorozatát, amelyek mellett főleg rövidfilmeket rendezett.

LeBron James azt nyilatkozta a filmről, hogy “A Space Jam sokkal több annál, mint hogy én meg a Bolondos Dallamok rajzfilmfigurái összejövünk. Sokkal nagyobb dologról van szó. Azt szeretném, ha a kölykök rájönnének, mennyi erőt ad, ha nem adják fel az álmaikat, és milyen sokat elérhetnek így. Azt hiszem, Ryan ezt már így is megtette egy csomó emberrel” – utalt a Creedre a kosárlabdázó.

A Space jam 2. várhatóan 2019 végén, 2020 elején kerülhet a mozikba, de nem ez az egyetlen mozi a Bolondos dallamok univerzumában, hiszen már készül a Prérifarkast bemutató animációs film.

Share This