Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Alakulgat a Veszett remake-je

Íme az első fotók a filmből.

0

A kanadai David Cronenberg 1977-es testhorrorjából, a Veszettből is készül egy remake, amihez most befutottak az első képek.

Cronenberg egyik legkorábbi munkájának sztorija szerint egy szépséges leányzó, Rose (a pornósztár Marylin Chambers) hatalmas balesetet szenved, ezért kórházba szállítják, ahol egy újfajta plasztikai eljárásnak hála megmentik az életét, ám miután felébred, hihetetlen vágyat kezd el érezni a vér iránt. Elindul, hogy vonzerejét bevetve vérhez jusson, azonban akivel kapcsolatba kerül, vad, élőhalottra emlékeztető lénnyé változik. Nem telik el sok idő, és egy járvány telepszik a városra.

Jó kérdés, hogy miért kellett elővenni a remek Veszettet, de az újrázás egészen ígéretes filmnek tűnik a készítők személye és hozzáállása alapján.

A remake-t a magyar gyökerekkel rendelkező (!), szintén kanadai Soska-testvérek, Jen és Sylvia Soska írták, és ők is rendezik a produkciót. A tesók által készített American Maryben is előkerült a plasztikai sebészet, ami miatt jól elmerültek az emberi testben, szóval nem ismeretlen számukra a biohorror alműfaja, és úgy tűnik, a lányok okosak: nyilatkozataikban nem győzik hangsúlyozni, hogy nem egy koppintást akarnak csinálni, hanem egy teljesen új oldaláról akarják megmutatni a történetet.

A film forgatása nyáron indult, és most megjelentek az első fotók, amelyeken Rose látható, akit ezúttal a legújabb Fűrészben is megforduló Laura Vandervoort alakít.

Az új Veszett premierdátuma egyelőre nem ismert. Leghamarabb valószínűleg a jövő év elején láthatjuk.

Share This