Alicia Vikander igazi badass csaj lesz a Bourne 5-ben


Remek évet zárt tavaly Alicia Vikander: a fiatal svéd színésznő négy filmben szerepelt, A dán lányért Oscarra jelölték, és két Arany Glóbusz-jelölést is kapott: A dán lányért és az Ex Machina című sci-fiben nyújtott alakításáért.

Alicia Vikander

Az igazán nagy áttörés azonban idén következik be Vikander számára, mert az ötödik Bourne-film a legnagyobb szuperprodukció, amelyben eddig szerepelt. Természetesen a Matt Damon által alakított Jason Bourne barátnőjét fogja alakítani, de korántsem naiva szerepben.

„Igazi akcióhősnőt alakítok, aki nem konvencionális módon harcol a rosszak ellen – árulta el a színésznő egy tévéműsorban. – A nézők meg fognak lepődni, mert azt hiszem, ilyen karakter még nem bukkant fel a vásznon. Igazán hálás vagyok a produkciónak, mert amellett, hogy sokat forgattunk Los Angelesben és Washingtonban, több európai fővárosban is megfordultunk, és voltak olyan jelenetek, ahol 1600 statisztával dolgoztunk.”

A stáb jelenleg is forgat, Vikander és Matt Damon pedig hamarosan hivatalosan is találkozik az Oscar-gálán, hiszen mindketten a jelöltek között vannak.

Ez is érdekelhet Ettől a szerzőtől

Komment
Close