Álmában meghalt Amber Rayne pornós, aki nemi erőszakkal vádolta James Deent

0 382

Amber Rayne Los Angeles-közeli otthonában halt meg a hétvégén. 31 éves volt.

31 éves korában, Los Angeles-közeli otthonában elhunyt Amber Rayne pornósztár. A nő álmában halt meg a hétvégén, boncolását elrendelték – írta a Telegraph.

A csaknem 500 pornófilmben szereplő Amber Rayne tavaly vonult vissza. A nő korábban azzal vádolta az egyik népszerű felnőttfilmes sztárt, James Deent, hogy megerőszakolta.

A pornósztár tavaly decemberben állt a nyilvánosság elé azzal, hogy Deen évekkel ezelőtt egyszer behúzott neki egyet, majd annyira vadul közösült vele, hogy vérezni kezdett. Állítása szerint Deen azon húzta fel magát, hogy a nő köcsögnek nevezte. Rayne nem egyedüliként vádolta James Deent nemi erőszakkal: a Stoya nevű pornós is hasonló esetről számolt be.

A detroiti származású Amber Rayne normál színésznőnek tanult, onnan igazolt át a pornóiparba. Halála után számos méltatást kapott, Stormy Daniels forgatókönyvíró és rendező például azt mondta, Rayne “nagyon jó barát volt, és az egyik legjobb színésznő, előadó, akivel valaha együtt dolgozhattam. Örülök, hogy a munkatársamnak és a barátomnak nevezhettem”.