Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Andrew Lincoln mégsem tud elszakadni a THE WALKING DEAD-től

Rendezőként térhet vissza a The Walking Deadbe Andrew Lincoln.

0

A Rick Grimest alakító Andrew Lincoln éppen azért távozik a The Walking Deadből, mert nem tudja összeegyeztetni az elhúzódó amerikai forgatást a magánéletével és szeretne több időt az Angliában élő családjával tölteni.

Elfogadható magyarázat, hiszen Lincoln évek óta hosszú hónapokat tölt a családjától távol és sokszor csak a téli hónapokat tölti otthon. Most azonban kiderült, hogy The Walking Dead nélkül sem bírja. Az Entertainment Weeklynek adott interjújában legalábbis azt mondta, hogy részt fog venni a következő évad forgatásán is.

Visszamegyek, hogy az egyik rendezőnek asszisztáljak, és az a tervem, hogy jövőre én is rendezni fogok. Nem tudok távol maradni, nem bírnám elviselni. Nagyon fontossá vált számomra a sorozat és a történet folytatása” – mondta a színész.

Nem ő lesz az első színész, aki rendezőként is kipróbálhatja magát a The Walking Dead univerzumban. A most futó évadban a Fear The Walking Dead sorozat Strandjét alakító Colman Domingo rendezett egy nem is akármilyen epizódot, a The Walking Dead közelgő 9. évadában pedig a korábban Abraham Fordot alakító Michael Cudlitz rendez majd epizódot, nevesül az évad 7., Stradivarius címre hallgató epizódját.

Az október 7-én rajtoló The Walking Dead 9. évadával kapcsolatban további híreket ide kattintva olvashattok.

Share This