Ang Lee készítheti el a GEMINI MAN-t

Joe Alwyn and Director Ang Lee on the set of TriStar Pictures' BILLY LYNN'S LONG HALFTIME WALK.
0 370

Darren Lemke forgatókönyvíró (Libabőr, Turbó, Az óriásölő) két évtizeddel ezelőtt állt elő a Gemini Man címre hallgató történet tervével, s bár azóta ezt többen (Tony Scott, Curtis Hanson, Joe Carnahan) is megpróbálták filmre vinni (a forgatókönyvön pedig Lemke után a Trónok harcás David Benioff, Brian Helgeland és Andrew Niccol) az akkori technológia miatt senki nem tudta volna úgy megvalósítani önmagát, ahogyan azt szerette volna. A terv ugyanis az volt, hogy ugyanaz a színész játssza fiatal és nagyon idős önmagát, kis Looperes áthallással ugyanis a film egy idős fejvadászról szólt volna, akit saját, fiatalabb klónja akart megölni.

Ang Lee (Hulk, Túl a barátságon) viszont éppen az az ember, aki bátran mer újításokat vinni a filmkészítésbe. Például a Pi életével, amelyben egy valósághű tigrissel és a 3D forradalmi megközelítésével játszadozott, később pedig a Billy Lynn hosszú, félidei sétája című drámával, melyben a másodpercenként vetített képkockák megszaporításával próbált meg újítani.

A THR jelentése szerint most Ang Lee csapott le a Gemini Manre, amivel igencsak jó kézbe került a projekt, főleg, hogy most már a technológia is adott hozzá, ezt Tarkin, vagy éppen a fiatal Leia Zsivány Egyes-beli megjelenítésén is láthattuk.

A lenti tesztfilmet egyébként Joe Carnahan készítette, ő valahogy így képzelte el a Gemini Mant.