Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Angelina Jolie lehet Frankenstein menyasszonya, Dwayne Johnson pedig a Farkasember vagy…

0

A Universal stúdió minden rakétáját begyújtotta, hogy sikerre vigye Dark Universe elnevezésű filmsorozatát, amellyel a klasszikus szörnyfilmeket élesztik újra, szupersztárokkal a főszerepekben és gigantikus költségvetéssel.

A sorozat első darabja A múmia, amelyben Tom Cruise napjainkban kénytelen megküzdeni a címben megnevezett ókori rémmel, akit a táncosnőből hollywoodi sztárrá lett Sofia Boutella alakít. A stúdió már azon dolgozik, hogy a 2019 elején bemutatandó Frankenstein menyasszonya címszerepére megnyerje Angelina Jolie-t, aki ha elfogadja a felkérést, nem kerül rossz társaságba, mert a szörnyeteget az Oscar-díjas Javier Bardem fogja játszani.

A Universal azt is szeretné, ha napjaink abszolút húzóneve, Dwayne Johnson alakítaná majd Farkasembert. De még az is lehet, hogy Johnson A Fekete lagúna rémében fog ijesztgetni, ez ugyanis Alex Kurtzman, A múmia rendezőjének kedvenc következő projektje, és nagyon örülne, ha a termetes pankrátor gázolna az iszapban a sikoltozó szőke nők nyomában. Az viszont már biztos, hogy a láthatatlan embert Johnny Depp formálja majd meg.

Share This