Animációs sorozatként folytatódik a Constantine

0 566

Bár sokan még mindig reménykedünk abban, hogy a The CW folytatja az NBC által elkaszált, Matt Ryan nevével fémjelzett Constantine sorozatot, egyelőre erről nem számolhatunk be.

constantine-cw-poster

Arról viszont igen, hogy a The CW Seed nevű kistestvérére adaptálja a sorozatot animációs sorozatként, amely a szintén az Arrow univerzumába tartozó Vixen sorozathoz hasonlóan 10 részes epizódokkal érkezik majd.

Ha abból indulunk ki, hogy Vixen karaktere előbb animációs sorozatot kapott, majd egyenesen főszereplővé lépett elő A holnap legendái sorozatban nem lehetetlen, hogy ha nem is önálló sorozatként láthatjuk a jövőben majd a The CW-n Constantine-t, hanem beleírják valamelyik a The CW-n futó DC-képregény alapú sorozatba. A zöld íjászban már korábban is feltűnt, tavaly pedig felröppent a pletyka, hogy A holnap legendái közt is helyet kaphat.

Erre a bejelentésre még várnunk kell – bár nem lehetetlen, hogy erre utalt Geoff Johns DC-fejes az újévi tweetjében -, de az hivatalos, hogy Matt Ryan-ről mintázzák az animációs sorozat főhősét, akinek a hangját is Ryan adja majd.

A sorozat alkotói közt a DC tévés szekerét toló Greg Berlanti és a DC mozis univerzumában nagy írói szerepet vállalt David S. Goyer is helyet kapott.