Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Atyaég milyen előzetest kapott az X-MEN: ÚJ MUTÁNSOK!

0

Valamiféle fantasy elemekkel teletűzdelt young adult-filmet vártunk, de úgy tűnik, hogy a fiatal X-Menekre építő Új Mutánsok felülmúlhatja az elvárásainkat, ugyanis remek, kedvenc horrorelemeinkkel jócskán teletűzdelt előzetes érkezett a filmhez, amely 2018 áprilisában érkezik majd a mozikba.

A Csillagainkban a hibát is jegyző Josh Boone rendező filmjében a Trónok harcából ismert Maisie Williams; a Boszorkány és a Széttörve sztárja, Anya Taylor-Joy; a Stranger Thingses Charlie Heaton alakítják majd a fiatal mutánsokat, mellettük pedig Az alvilág királynője, Alice Braga is feltűnik majd a filmben, amely egy titokzatos intézet falai között játszódik, ahol még a mutánsléthez képest is igencsak abnormális dolgok történnek.

A rendező bár szűkszavú volt, de azt elárulta, hogy a film a jelenben játszódik és hogy kapcsolódni fog a többi X-Men filmhez.

Nem árulhatom el, hogy hogyan kapcsolódik a korábbi filmekhez. Vannak dolgok, amikről nem beszélhetek, és ez is olyan. Annyit mondhatok, hogy kapcsolódni fog, az X-Men moziverzum része lesz, sőt, új utakat nyit meg benne a következő filmek számára.

Az Új mutánsok 2018. április 13-án debütál a mozikban.

Share This