Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Az alkotója tudja, hogyan ér véget a THE WALKING DEAD

0

A The Walking Dead Comic Conos paneljén a színészek mellett Robert Kirkman, a sorozat alapjául szolgáló képregény készítője is tiszteletét tette és elárult néhány dolgot arról, amit biztosan tud a széria befejezéséről.

Öt perces előzetest kapott a THE WALKING DEAD 8. évada

“Ugyan nem szeretek végleges választ adni ilyen kérdésekre, de a válasz: nem találják meg a vírus ellenszerét és nem lesz olyan karakter benne, aki immunis lenne a járványra, vagyis, aki nem változik át. Ezeket a történeteket máshol kéne bejárni, a The Walking Dead inkább olyan átlagemberekről szól, akik megpróbálnak életben maradni. Ha elkezdenék keresgélni a gyógymódot, akkor a sorozat unalomba fulladna.”

14 éve folyamatosan futnak, és eddig 169 számot értek meg a The Walking Dead-képregények, de Robert Kirkman úgy döntött, hogy hamarosan véget vet a sorozatnak. Nem egyik napról a másikra ébredt úgy, hogy elkaszálja a rendkívül népszerű TWD-képregényeket: először úgy két-három éve jutott eszébe az ötlet, és azóta ezt figyelemben tartva szövi a történetet.

„Két-három évvel ezelőtt eszembe jutott egy egészen jó ötlet, hogyan zárnám le végleg a képregényeket. Azóta efelé haladok, szóval pontosan tudom, hova tartok és mi fog történni, amikor odaérek” – mondta a San Diego-i Comic-Conon.

Kirkman mondandója egyébként azért is érdekes, mert még a Fear The Walking Deadre rá lehet húzni, hogy átlagemberekről szól, addig a The Walking Dead főhősei egy cowboy beütésű pisztolyforgató, egy íjász, egy zombikat láncon sétáltató Machetes kaszabológép, hogy a gonoszokat Negant, a kannibálokat vagy éppen a Kormányzót ne is említsük…

Remek előzetest kapott a FEAR THE WALKING DEAD 3B évada

Arról nem is beszélve, hogy a zombis történetek nagy része éppen azon bukik el, hogy nem is akarnak választ adni arra a kérdésre, hogy mi okozta a járvány kitörését és szinte minden esetben az élőholtak sikerével érnek véget ezek a történetek.

Share This