Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Az AMC berendelte a BETTER CALL SAUL és a FEAR THE WALKING DEAD 5. évadát!

Az AMC bejelentette, hogy folytatja a hazánkban is népszerű “Fear the Walking Dead” és “Better Call Saul” című sorozatát. Mind a két saját gyártású produkció így nem is olyan sokára az 5. évadához érkezik.

0

Izgalmakban azonban a következő hetekben sem lesz hiány, hiszen a „Fear the Walking Dead” 4. évada a világpremierrel egy időben augusztus 13-án hajnali 3 órakor folytatódik az AMC-n. Ebben az időpontban eredeti nyelven, míg az esti főműsoridőben 22:00 órakor magyarul lesz látható a sorozat. Az eddig is nagy sikert arató széria vezető producere Scott M. Gimple, showrunnerei Andew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd és Greg Nicotero, gyártója az AMC Studios. A produkcióban olyan színészek szerepelnek, mint Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace és Jenna Elfman.

A „Better Call Saul” negyedik évada szeptember 27-én este 10 órakor debütál a magyar AMC-n. A számtalan díjra, egyebek mellett három Golden Globe-ra és 23 Emmy-díjra jelölt „Better Call Saul” vezető producerei Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Berstein, Thomas Schnauz és Gennifer Hutchinson. A Sony Pictures Television és az AMC Studios koprodukciójaként jegyzett sorozatban Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando és Giancarlo Esposito tűnik fel a főbb szerepekben.

Ahogy azt megírtuk az AMC korábban az is bejelentette, hogy a fenti sorozatokon túl a „The Terror” is új évadot kap, mely a második világháború idején játszódik majd. A második évad alkotója Alexander Woo és Max Borenstein.

Share This