Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

AZ – Ettől lett igazán rémisztő a gyerekevő bohóc

0

Az AZ-t dirigáló Andy Muschietti rendező a DigitalSpynak adott interjújában árulta el, szerinte mivel tettek még rá egy lapáttal a Bill Skarsgard alakította Krajcáros játékára.

Muschetti ugyanis mindenképp valami fura dolgot szeretett volna a bohóc szemeivel, hogy elérje a kellően kellemetlen hatást.

Mondtam Billnek, kifelé kellene kancsalítanod a szemeiddel, hogy igazán nyugtalanító legyen a tekinteted. Ő egyből rávágta: meg tudom csinálni. Erre vajon mennyi az esély? Egy a millióhoz. És ekkor már túl voltunk a castingon. Szóval azokban a jelenetekben is őt látjuk, mikor a szemei olyan furán állnak, és annyira elcseszettül néz ki.

Azt már a bohócot alakító Bill Skarsgard mutatta meg Conan műsorában, hogy semmilyen protézistámogatásra nem volt szükség a félelmetes mosolyához. A felvételen 45 másodpercnél látható a “gyilkos mosoly”.

A napokban egyébként az is kiderült, hogy több más rém mellett Freddy Kruegerként is megjelent volna a gyerekfaló rémség, ha már az általa filmre vitt történet úgyis a ’80-as években játszódik, de ezt az ötletet később elvetették, mert nem akartak zavart kelteni az univerzumban.

Az AZ elkészültének körülményeiről egyébként itt írtunk bővebben:

AZ – Így született az év horrorfilmje

Share This