Az ébredő Erő az eddigi legjobb Star Wars

0 300

Bár a film magyar premierje csak holnap lesz, a kritikusok már reagáltak is, némelyikük lehengerlőnek, míg mások irigylésre méltóan lenyűgözőnek találták.

Star Wars meme

The Independent ? 4 csillag: ?A Star Wars: Az ébredő erő talán az eddigi legjobb Star Wars. Próbáljuk meg nem szétmarcangolni az interneten, hanem csak élvezni ezt a filmet.?

Empire ? 4 csillag: ?Gyönyörűen elkészített, csak egy kicsit túl tiszteletteljes ahhoz, ami az előző filmekben történt. Aztán megérkeznek az új karakterek és elindul a mozgás. A végére új hozzávalókat adnak a Star Wars formulához, ettől érthető és mély lesz a film.?

The Times ? 5 csillag: ?A hetedik film egy óriása a filmvilágnak ? amilyen egy folytatás csak lehet. Egy nosztalgikus visszatekintés az 1977-es eredetihez kiegészítve még több intergalaktikus hipergyorsasággal és hősi akciókkal.?

The Telegraph ? 5 csillag: ?Nem mondanám túl menőnek, de a drámai helyzetek szédítőek. Sosem hiányoltuk az űrhajókat és robbanásokat. Két gyönyörű arc premier plánban, drámaian meghitt és érzelmekben gazdag jelenetek? Erre való a mozi!?