Az elsőnél is különlegesebb lesz a ‘Mr. Robot’ 2. évada

0 244

A Mr. Robot című sorozat 2. évadának forgatása március 7-én rajtolt el és bár a sorozat első évada is különleges volt, a 2. évad, ha lehet még különlegesebb lesz.

Mr. Robot 2. évad

Ennek az egyik oka, hogy a sorozat alkotója, Sam Esmail eddig különbző rendezőkkel dolgozott, az új évadban azonban nem csak showrunnerként, de rendezőként is tevékenykedik majd.

Esmail a Varietynek nyilatkozva elmondta, hogy nagyon is elégedett volt az első évadban a rendezéssel, a váltás és a beválallás oka, hogy nagyon egyedi vizualitással szeretné megjeleníteni az új  évadot és úgy gondolja, hogy mindazt ami a fejében van nem tudná úgy átadni, ha azt valaki más próbálna meg megvalósítani.

Így végül amellett döntött, hogy ő maga ül a rendezői székbe, mert így jobban el tudja mesélni azt a történetet, amit szeretne.

A Mr. Robot egyébként eredetileg mozifilm lett volna, Esmail csak később döntött úgy, hogy inkább sorozatot kellene belőle csinálni, ugyanis az írás közben megszerette a karaktereit. Jobb döntést nem is hozhatott volna, hiszen a sorozat újoncként a tavalyi SXSW fesztiválon megnyerte a közönségdíjat, a Golden Globe és az American Film Institute gáláin is fontos díjjal gazdagodott, de ami ennél is nagyobb elismerés, hogy nem csak a kritika szereti, hanem a nézők is, hiszen a The Walking Dead és a Better Call Saul mögött a harmadik legnézettebb kábeles drámasorozat volt tavaly.