Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Az Exek és Gandolfini

Gotham tiszteleg James Gandolfini előtt. A szervezők az idén nyáron váratlanul elhunyt színész emlékének szentelik az egyik legrangosabb New York-i fesztivált, a Gotham Independent Film Awards-t.

0

Gotham tiszteleg James Gandolfini előtt. A szervezők az idén nyáron váratlanul elhunyt színész emlékének szentelik az egyik legrangosabb New York-i fesztivált, a Gotham Independent Film Awards-t. A színész emlékére rendezett gálaeseményre december 2-án kerül sor, a házigazda Steve Buscemi lesz.

A megemlékezés különös aktualitása, hogy az elhunyt színész éppen nagyon sikeres: az Exek és szeretők (12) (Enough Said, hazai bemutató: december 5.) című romantikus vígjátékban nyújtott játékáért ? posztumusz ? felkerült az Oscar-díj esélyeseinek listájára is.

? Mi sem bizonyítja jobban, milyen nagyszerű színész volt ? nyilatkozta nemrég Julia Roberts, aki személyes jó barátságot ápolt Gandolfinivel ?, mint hogy miközben az Exek és szeretők-et néztem, teljesen megfeledkeztem a gyászról és a bánatról: a színész helyett a figurát láttam. Csodálatos!

Share This