AZ: Ezért nem Will Poulter lett végül Krajcáros bohóc

0 462

Bár sokáig úgy tűnt, hogy Cary Fukunaga rendező távozása ellenére Will Poulter marad a szerepben, végül a fiatal színész távozott a projektből, elég érdekes, de érthető okok miatt.

A dologról Andy Muschietti rendező lebbentette le a fátylat és a szavai alapján úgy tűnik, hogy Poulter nem akart úgy járni, mint Heath Ledger Joker szerepével, hiszen Willt kezdte felemészteni Krajcáros szerepe.

Andy Muschietti a Deadline hasábjain elárulta, hogy mi történt pontosan és hogyan került az eddigi kritikák alapján zseniálisat alakító Bill Skarsgaardhoz a szerep.

Nagyon izgatott voltam a lehetőségtől, hogy Willel dolgozhatok együtt, mindig is úgy véltem, hogy kiváló lenne a szerepre. Felmerült köztünk, hogy Cary távozása ellenére is bevállalja a filmet, de elárulta, hogy az eltelt idő során lassan eltávolodott a szereptől, ami olyan sötét és rémisztő volt számára. Egy személyes döntés volt, amit tiszteletben tartottam, és elszántan munkához láttam, hogy megtaláljam a saját Krajcárosomat, ami végül sikerült is.