Az Igazság Ligája: laza és látványos előzetes érkezett

0 779

Amikor a DC és a Warner észbe kaptak, a Marvel már javában száguldott felfelé a 21. századi blockbustermozi királykategóriájába vezető úton. Christopher Nolan nagy sikerű A sötét lovag-trilógiája után egyből neki is láttak saját mozgóképes univerzumuk kiépítésének, hogy valamiképpen beérjék a Bosszúállók vezette rivális bandát.

Az Acélember és a Batman Superman ellen párosa a rajongók nagy részében heves, akár fizikai tünetekkel is párosuló lelki-mentális gyötrődést eredményezett, úgyhogy van még mit bizonyítani a jövőbeli produkciókkal. Idén a Wonder Woman eredetfilm mellett Az Igazsága Ligája történetének első fejezete is befut a mozikba, méghozzá novemberben. Kissé ijesztő a dolog, nem biztos, hogy bölcs döntés ennyire hamar belecsapni a “csapatos” lecsóba.

Korábban is láthattunk már mozgóképes kedvcsinálót, ám az alábbi tekinthető az első igazi, teljes értékű trailernek. Benne minden ami kell, látvány, akció és egy kis humor is, fajsúlyosnak és darkosnak éppenséggel nem nevezhető az anyag. A főszerepekben Ben Affleck, Gal Gadot, Ezra Miller és Jason Momoa.