Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Az Obi-Wan Kenobi film lesz a Disney következő STAR WARS projektje?

0

Még be sem mutatták az új Star Wars trilógia második fejezetét (Az utolsó Jediket), a Disney máris az új trilógia hírével kényezteti a rajongókat (Az utolsó Jediket is jegyző Rian Johnson vezérletével készül és nem lesz köze a Skywalkerekhez), sőt most az is kiderült, hogy a már készülő Han Solo és a bejelentett Boba Fett szóló film mellett az előbb Alec Guiness, majd Ewan McGregor által megformált Obi-Wan Kenobi karaktere is kap egy különálló filmet.

Az Omega Underground egy közelebbről meg nem nevezett forrás nyomán legalábbis azt állítja, hogy a Disney már eldöntötte, hogy még egy filmet készít, amely Obi-Wan Kenobi életét dolgozná fel, és hogy a forgatás 2019 elején indulna majd.

A hír szerint a rendező az Oscar-jelölt Stephen Daldry lesz, akit többek közt a Billy Elliot, A felolvasó, és Az órák című filmjei révén ismerhetünk, jelenleg pedig a Netflixen látható The Crown sorozat rendezői és produceri teendőit látja el.

A szereplőkről egyelőre nincs hír, de nem kizárt, hogy a korábban a szerepbe igencsak visszakívánkozó Ewan McGregor is visszatérhet valamilyen formában.

Share This