Az óceán sem véd meg a zombiapokalipszistől

0 327

A Fear the Walking Dead második évada a tengeren tér vissza, április 11-én. Az első évadban megismert családok a fertőzött, pusztuló, halott, lángokban álló Los Angelesből menekülnek. Még nem tudják pontosan, hogy milyen súlyos a baj, mekkora az őket körbeölelő apokalipszis. Bíznak abban, talán találnak fertőzéstől mentes várost vagy államot. Madison, Travis, Daniel és a gyászoló rokonaik kevés időt tölthetnek csak Strand vízparti birtokán, és az óceán ismeretlen kikötői felé menekülnek. Hamar rá kell döbbenniük, a víz sem biztonságosabb a szárazföldnél:

A Fear the Walking Dead szereplői: Kim Dickens (Madison), Cliff Curtis (Travis), Frank Dillane  (Nick), Alycia Debnam-Carey (Alicia), Ruben Blades (Daniel), Mercedes Mason (Ofelia), Lorenzo James Henrie (Chris) és Colman Domingo (Strand).

A Fear the Walking Dead világpremierként, egy időben az amerikai bemutatóval érkezik Magyarországra, az AMC-re. Különleges, párhuzamos sugárzással Magyarországon az AMC mellett a Filmcafe, a Film Mánia és a C8 is vetíti az első epizódot, este 22:00 órakor.

Premier: 2016. április 11. hétfő, 03:00 és 22:00 óra, AMC

További részek: minden hétfőn