Az Office pojácája is szerepel a Star Trek: Discoveryben

0 380

Az amerikai The Office-ban szerethető idiótát játszott, a hamarosan képernyőkre kerülő új Star Trek-szériában pedig egy korábban már bemutatott csalót alakít Rainn Wilson.

Dwight Schrute-ként ismerte meg a világ Rainn Wilsont, aki az általunk az évezred negyedik legjobb sorozatának választott The Office amerikai verziójában az iroda kegyetlen humorú bolondját játszotta teljes odaadással.

De mint kiderült, a sci-fiért való rajongás nem kizárólag Dwight sajátja volt, Wilson ugyanis szintén nagy Star Trek-fan, így egy álma válik valóra, amikor az idén bemutatkozó új Trek-szériában Harry Mudd bőrébe bújhat – az űrcsaló Muddot már az eredeti, 60-as évekbeli sorozatban is láthatta a közönség.

Tavaly novemberben jelentették be, hogy 51 évvel az eredeti széria után, 2017-ben új Star Trek-sorozat indul. A CBS-en levetített epizódok után 24 órával a Netflixre is felkerülnek a részek 188 országban, köztük Magyarországon is.

Az új sorozat első részének pontos premierdátumát még mindig nem ismerni, az eddig bejelentett nevek közül Wilson mellett a legnagyobbak: Jason Isaacs (Lucius Malfoy a Harry Potterből), Sonequa Martin-Green (The Walking Dead) és a számtalan filmből ismert Michelle Yeoh.