Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Az ördögűző sorozat és a Wayward Pines is folytatódhat

Még Dakota Fanning is sorozatozik!

A FOX és az AMC is bejelentett néhány fontos hírt, de az is kiderült, hogy ki alakítja majd Spock apját és Bruce Wayne unokatestvérét.

0

A FOX vezére szerint nem kaszálták el a Wayward Pines-t. A sorozatnak lehet 3. évada, de az biztos, hogy nem most nyáron.

A FOX ezen felül Az ördögűző sorozat 2. évadáról is tárgyal a sorozat készítőivel.

Nem lesz ellenben sorozat a Fatal Attractionből, vagyis a Végzetes vonzerőből.

Az IFC-n futó Portlandia a 8. évadával búcsúzik a nézőktől.

Rég hallottunk róla, de legalább azt már tudjuk, hogy március 19-én tér vissza az Into the Badlands az AMC-re a 2. évaddal.

A The Son című újonc sorozatuk pedig április 8-án kezd a csatornán.

És nem utolsó sorban április 10-én érkezik a Better Call Saul 3. évada.

Az AMC és a BBC a The Night Manager Golden Globe-díjesőn felbuzdulva sorozatot készítene John Le Carré egy újabb kémsztorija, a  Spy Who Came In From The Cold című történetből.

A National Geographic folytatni akarja a MARS (Utunk a vörös bolygóra) című sorozatot, be is rendelte a 2. évadot. (Kevés sorozatot kaszálok az első évada közben, speciel ez pont ilyen volt, rettenetesen untam 3 rész után.)

Dakota Fanning beszáll a TNT The Alienist sorozatába.

James Frain alakítja majd Spock apját a Star Trek: Discovery sorozatban.

Hoppá! A This is Us (Rólunk szól) sorozat 2. és 3. évadát is berendelte az NBC.

A Cool TV-re fog érkezni az Időről időre (Time After Time) sorozat valamikor tavasszal.

És ha már Time After Time. Mivel a Hasfelmetsző Jackes, időutazós sorozat miatt Freddie Stromának nem volt ideje Trónok harcát forgatni, az ő helyét Tom Hopper veszi majd át a sorozatban. Mintha Dickonnak olyan sok szerepe lenne…

A még be sem rendelt American Crime Story 4. évad a pletykák szerint Bill Clinton és Monica Lewinsky afférjára koncentrál majd.

Két éve a Showtime próbálkozott vele, most úgy tűnik a Lifetime-on lehet sorozat a YOU címre hallgató projektből, amelyben valami techzseni a digitális világ segítségével hódítja meg álmai nőjét. Producer: Greg “Tucatsorozat” Berlanti.

Alan Tudyk Bruce Wayne unokatestvérét alakítja majd a Powerless sorozatban!

Share This