Az összes főgonosz benne lesz a Batman-filmben?

0 389

Bár még mindig nem sokat tudunk hivatalosan az önálló Batman filmről, egyre biztosabbnak tűnik, hogy Ben Affleck egy nagyon különleges Batman-filmmel próbálna javítani a Warner DC-univerzumának megítélésén.

Batman V. Superman: Dawn Of Justice

Állítólag a The Batman sztorija egy önálló történet lesz, vagyis nem adaptálnák egyik képregényt sem, inkább csak motívumokat vennének át belőlük. Az egyik ilyen motívum az Arkham Elmegyógyintézet lesz, amely ezúttal nem csak epizódszerephez jutna, hanem a történet nagy része itt játszódhat majd, ugyanis a címszereplő ide lesz bezárva – azt egyelőre nem tudni, hogy Batmanként vagy Bruce Wayne-ként, de valószínűbb, hogy utóbbi, hiszen előbbit igencsak nehezen lehetne megoldani.

És akkor innentől adja magát a következtetés, hogy a Batman-film az összes jelentős és kevésbé jelentős Gothami rosszfiút felvonultatja majd. Vagyis a Jared Leto által alakított Joker mellett Kétarc, Madárijesztő, Pingvin, Rébusz, Mr. Fagy, Agyagpofa és további rosszfiúk is felbukkanhatnak, de szerintem Harley Quinn, vagy éppen Gyilkos Krok felbukkanását is biztosra vehetjük, ha valóban egy az Arkhamban játszódik majd a film. (Én speciel Macskanőt is szívesen látnám…)

Azt már bejelentették, hogy Deathstroke, azaz Halálcsapás szerepelni fog a filmben, és a True Bloodból vagy a Magic Mike XXL-ből ismert Joe Manganiello fogja játszani, de a korábbi hírek szerint a Will Smith által alakított Deadshot, vagyis Halálpontos felbukkanásával is számolnunk kell.

 

 

Ha a szuperhősmozik trendjeit nézzük, akkor egyáltalán nem lehetetlen, hogy valóban ennyi karaktert fel fog vonultatni a szóló Batman-film, de persze amíg hivatalosan nem jelentenek be semmit, addig csak bizakodhatunk, hogy az eddigiektől tényleg egy merőben eltérő filmet kapunk.