Az új X-akták bizonyítja majd, hogy Scully halhatatlan?

2 296

Az X-aktákkal kapcsolatban csak azért nem született annyi rajongói elmélet, mint a Losttal kapcsolatosan, mert Chris Carter sorozata – különösen az első évadokban – sokkal inkább volt epizódcentrikus, mint átívelős. Persze így is több tucat összeesküvés-elmélet született, melyek közül az egyik legnépszerűbb Dana Scully halhatatlansága.

dana-scully

A sorozat alkotóját, Chris Cartert a Huffington Post interjúvolta és természetesen Scully ügye is szóba került, amelyre Carter azt válaszolta, hogy konkrétan nem mondana semmit, csak azt, hogy a sorozat rajongói várják ki a hamarosan induló hat részes sorozat utolsó epizódját és aztán mindenki döntse el maga, hogy mi a helyzet Scullyval.

A Scullyval kapcsolatos elmélet még a harmadik évadra vezethető vissza, de azóta is több Scully halhatatlanságára utaló jel volt a sorozatban, így nem véletlen, hogy azóta is lázban tart mindenkit, hogy nem lett megválaszolva a dolog. Szerintem azonban Carter válaszát egész másként is meg lehet közelíteni. Mi van , ha Scully meghal az új évad utolsó részében?