Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Baromi jó lett a DEADPOOL 2 magyar előzetese

Az első részre sem lehetett panaszunk, de az előzetesből sugárzik, hogy a kaszkadőrmutatványokban utazó David Leitch (John Wick, Atomszőke) rendezte a folytatást.

0

Ryan Reynolds ismét visszatér Deadpool szerepében és úgy tűnik, hogy a Josh Brolin által alakított Nathan Summers, vagyis Kábel személyében igazán emberére akadt.

Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család, a barátság és az íz(le)lés fontosságát – s így újra ínyére lesz a kalandozás, sőt még a Világ Legjobb Szeretőjének járó, áhított bögrét is kiérdemli. És közben összeakad Kábellel.

A film május 17-én debütál nálunk.

Share This