Batman miatt utóforgatják a Suicide Squad – Öngyilkos osztagot?

0 281

Április elsején számoltunk be arról, hogy a Suicide Squad – Öngyilkos osztaghoz új jeleneteket vesznek fel illetve lesznek jelenetek amelyeket újraforgatnak – az akkori pletykák szerint azét, mert a Warner azt akarta, hogy viccesebb legyen a filmje – látva a rajongói visszajelzéseket a Batman Superman ellen után.

Suicide Squad

Most a Captain Boomerangot alakító Jai Courtney is megerősítette ezt (tehát nem bolondok napi tréfa volt), de kiemelte, hogy nem csak poénokat, hanem kőkemény akciójeleneteket is forgatnak.

Azt már az első előzetesben is láthattuk. hogy Batman is feltűnik majd a filmben – de a korábbi hírek csak egy cameóról szóltak. Most viszont az a pletyka ütötte fel a fejét, hogy az utóforgatás során Batman karaktere is sokkal nagyobb szerepet kap, ráadásul az egész film Gotham Cityben játszódik majd.

Ha ez igaz, akkor valószínűleg az is, hogy a Warner már jövőre nekilátna az önálló Batman-film forgatásának (a Warner terveiről itt írtunk bővebben), amelyet Ben Affleck írna és rendezne és persze ő is alakítaná a főszereplőt.