Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Batman, Pókember, Jedik és a Galaxis őrzői az RTL Spike-on

0

A világegyetem tele van veszélyekkel és fenyegető földönkívüli lényekkel, de a szuperhősök mindig az emberiség megmentésére sietnek. Az RTL Spike műsora mindenesetre a népszerű reality-k és sikersorozatok mellett bővelkedik a világszerte ismert szuperhősök animációs szériáiban is: A galaxis őrzői, a Star Wars – Lázadók, a Pókember elképesztő kalandjai és a Batman: A rajzfilmsorozat szórakoztatják a rajongókat a tévéképernyők előtt.

Hősök-e az őrzők, vagy inkább banditák? Ezt még ők maguk sem tudják, hiszen mindkét szerepben egyformán megmutatkoznak. A Marvel képregények világából ismert A galaxis őrzői animációs sorozat ott folytatódik, ahol a 2014-ben megjelent mozifilm befejeződött. Az őrzők egy önjelölt különítmény, akik számkivetettként élik az életüket,harcolva a gonosz erőkkel. Nagy feladat hárul rájuk, hiszen rajtuk múlik a világegyetem sorsa. A filmes poénokat az animációs sorozatba is nagy sikerrel átörökítették, erről az RTL Spike nézői is meggyőződhetnek minden hétvégén reggel.

Amikor a galaxisban a félelem az úr, egy lázadás lobban lángra. A Star Wars – Lázadók története a A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény mozifilmek közötti periódusban játszódik, amikor a zsarnoki Birodalmi erők az utolsó Jedi Lovagokat igyekeznek levadászni, Kevesen mernek szembeszállni a kegyetlen és elnyomó uralommal, de egy kis csapat ellenszegül a fenyegető gonosznak és izgalmas kalandok során igazi hősökké válnak.

Pókember elképesztő kalandjaiban Peter Parker már egy éve él szuperképességével, rengeteg gonosztevőt legyőzött, és még több életet mentett meg, de még mindig csak tanulja, milyen is szuperhősnek lenni. A helyi terrorizmus-elhárító és hírszerző szervezet (S.H.I.E.L.D.) egyedülálló lehetőséget kínál Peternek: elsajátíthatja, hogyan is legyen jó szuperhős, miközben a csapatmunka nehézségeibe is bepillanthat.

Az animációs sorozatoknak a színész-énekes Puskás Peti is nagy rajongója, aki saját bevallása szerint még a mai napig is rengeteg rajzfilmet néz: „Szerintem egy animációs sorozat ugyanolyan művészi értékkel bír, és lehet épp annyira kiemelkedő, mint egy élőszereplős széria.” – mondta az énekes, akinek személyes kedvence a Batman: A rajzfilmsorozat. Nem is csoda, hiszen az animációs sorozat borús, sötét hangulatával pillanatok alatt népszerű lett a rajongók körében, sőt mi több Emmy-díjra is jelölték. A sorozat a régi ellenségek mellett újakat is felmutat, mint például a Vörös Karom karakterét, vagy a Csatornalakót.

A galaxis őrzői minden hétvégén 8:30-tól
Star Wars – Lázadók minden hétvégén 9:30-tól
Pókember elképesztő kalandjai minden hétköznap dupla részekkel 15:00 órától
Batman: A rajzfilmsorozat minden hétköznap dupla részekkel 6:00 órától
Share This