Befutott az első előzetes a Valerian és az ezer bolygó városa mozifilmhez

0 499

Luc Besson bácsi megint nem spórolt az LSD-vel

A Valerian és az ezer bolygó városa (Valerian and the City of a Thousand Planets) című Luc Besson mozifilm minden bizonnyal nagyobb LSD-utazás lesz, mint a Lucy volt, csak éppen ez nem a főhőst, hanem a nézőt érinti. Első ránézésre egyébként nem véletlenül rémlik fel az emberben a Star Wars, ugyanis a karakterek, a lények és a képi világ is egy Star Wars reneszánsznak tűnnek – persze ettől még lehet jó a film, pláne hogy ebben még időutazás is lesz.

valerian-2

A történet szerint egyébként egy időutazó ügynök (ő lenne Valerian), társával (Laureline) tulajdonképpen a “Galaxis őrei”, ugyanis a dolguk az, hogy fenntartsák az univerzum rendjét. Új küldetésük azokban, hogy megakadályozzanak egy újabb “Csillagok háborúját”, ugyanis az Alpha nevű intergalaktikus városba utaznak, ahol a 17 milliós lakosság a világegyetem minden sarkából összeverbuválódott fajokból áll. Az egyre csak növekvő és fejlődő metropolisz hátterében azonban veszélyes erők munkálkodnak. Még szerencse, hogy náluk van az “ötödik elem”.

A főbb szerepekben egyébként Cara Delevingne, Dane DeHaan, Ethan Hawke, John Goodman, Clive Owen, Rutger Hauer és Rihanna is feltűnik majd a filmben, amely 2017 júliusában érkezik a magyar mozikba.

SZUPERHŐSLANDOLÁS!