Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Befutott az új Fűrész-film első posztere

0

A 2010-ben bemutatott hetedik résszel befejeződött a 2000-es évek horrorvilágának egyik legnépszerűbb történetfolyama, a Fűrész… hittük néhány év erejéig. Idén halloweenkor megérkezik a legújabb felvonás Jigsaw címen.

 

A tervezet korábban Saw: Legacy néven futott, nemrég nevezték át Jigsawra a zseniális Tobin Bell által alakított, halálcsapdákkal büntető sorozatgyilkos után.

Annak idején az első, 2004-es Fűrész-film igazi mérföldkövet jelentett, valóságos mesterhorror volt James Wantól, aki azóta olyan címekkel öregbítette tovább hírnevét, mint a Démonok között vagy az Insidious. A hat folytatást illetően már erősen megoszlanak a vélemények.

Erősen kérdéses, hogy lehet-e még bármit hozzátenni ehhez a szériához. Látatlanban azt mondanánk reflexszerűen, hogy nem nagyon, de azért bízzunk benne, hogy tévedünk. Már csak azért is, mert a rendezői széken a Spierig testvérek osztozkodnak, és ők korábban egész jó filmeket szállítottak, olyanokat, mint a Daybreakers – A vámpírok kora vagy az Időhurok.

Az már biztos, hogy a Jigsawban Laura Vandervoort és Hannah Anderson játsszák a főbb szerepeket, de Tobin Bell feltűnésében is reménykedhetünk.

Íme az első poszter:

 

Share This