Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Berendelték az ALAPÍTVÁNY-sorozatot

A sorozatozást egyre komolyabban vevő Apple 10 részes berendelést adott le a Isaac Asimov Foundation regénysorozatának mozgóképes változatára.

0

Az Apple sorozatot készít az Alapítvány-trilógiából, amely a márciusban rajtoló online streaming szolgáltatásának egyik ékköve lehet.

Az egyelőre 10 részre berendelt széria összehozásával David S. Goyert és Josh Friedmant bízták meg, akik a Skydance Televisionnel közösen gyártják majd le a szériát az Apple-nek.

Az biztos, hogy az Apple nagy fába vágta a fejszéjét, a közvélemény szerint szinte lehetetlen mozgóképpé adaptálni az Alapítványt, különösen úgy, hogy valaki (jelen esetben az Apple) a teljes trilógiát vászonra akarja vinni.

Az Alapítvány, az Alapítvány és Birodalom és a Második Alapítvány a nagyszerű és máig töretlen népszerűségnek örvendő sci-fi író, Isaac Asimov legelismertebb művei. A Galaktikus Birodalomról (helló Star Wars) és annak bukásáról szóló regényfolyam Galaktikus Kor szerint 12020-tól 12576-ig tart, körülbelül 556 évet ölel át.

Pár évvel ezelőtt többek közt már az HBO is kacérkodott az Alapítvány televíziós változatával, de akkor Jonathan Nolan végül a Westworld mellett tette le a voksát.

Share This