Berki miatt rúghatják ki Tvrtkot a TV2-től

0 318

Szerintem mondjuk egyiknek sincs helye a képernyőn, de azért mégis csak érdekes botrány kezd dagadni a TV2-nél. És az egész abból indult, hogy Tvrtko szerint nem is vasalták ki Berki heréit. Zseniális.

tvrtko

Kiborította a tévécsatorna vezetőségét az, ahogy Vujity Tvrtko a reggeli adásban elbánt kollégájával, Berki Krisztiánnal – tudta meg a Bors. A lap szerint a műsorvezetőnek nincs több dobása.

Tvrtkót a TV2 állítólag írásbeli figyelmeztetésben is részesítette, amiért rendesen beszólogatott Berkinek a péntek reggeli Mokkában.

Az egész életem az ellen szól, amit te képviselsz a nyilvánosság előtt. Hogy eleve azt mondjuk, hogy közszereplő vagy. Innentől fogva én nem látom a produkciót semmilyen szinten. Én nem tudok a lányod szájra puszijáról, az órádról, a cipődről beszélgetni. És én például baromi zavarban vagyok ettől – mondta Berkinek Tvrtko az adásban, és ezeket a mondatokat már a csatorna sem tolerálta.

Sőt, állítólag a Mokka felelős szerkesztője is szóbeli figyelmeztetést kapott amiatt, mert Tvrtko élő adásban becsmérelte a cégcsoport egy másik saját gyártású műsorát és annak egyik szereplőjét.