Beszarás mekkora easter eggre bukkantak a Westworldben

0 895

Ideje újragondolnunk nekünk is a Westworldöt és a Feketeruháshoz hasonlóan elkezdeni a sorozat mélyebb szintjeit, ugyanis a Redditen (hol máshol?) elég durva felfedezést tettek a sorozat legnagyobb elmélkedői.

sub-buzz-413-1481109625-1

Arról már mi is írtunk a kibeszélőnkben, hogy a sorozat egyik offscreen, csak fotón látott karaktere, akiről az évad vége felé kiderül, hogy William felesége valójában csak egy egyszerű Getty Images-es stockfotó, de vájt szemű rajongók felfedezték, hogy a fotó készítője sokkal mélyebben benne van a Westworldben, minthogy csak felhasználták az egyik fotóját. A beszédes nevű Erik Von Weber (helló, Mr. Arnold Weber!) “taxi halad el egy nő mellett a Times Square-en éjszaka” című képe mellett ugyanis olyan további képeket listáz ki a Getty a sorozatban is látható képek közt, mint a

Az ember első gondolata persze, hogy Erik Von Weber Getty Images oldala csak egy gerillamarketing oldal, csakhogy a fotó nagyon is létező személy, rövid Google-kereséssel kiderül, hogy már szűk 10 éve is előszeretettel használták fel a különböző képeit könyvek illusztrációjaként. Így viszont adódik a kérdés, hogy akkor most a MI A FENE VAN? Ekkora véletlenek ugyanis nem lehetnek!

Az aktuális zsenialitás neve: Westworld – 1. évad évadértékelő