Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

BIRD BOX – Sandra Bullock lesz a MADARAK A DOBOZBAN főszereplője

0

A Netflix készít filmet Josh Malerman itthon Madarak a dobozban címmel kiadott Bird Box című poszt-apokaliptikus thrilleréből, amely  egy letehetetlen, rémisztő és lebilincselő panoráma egy sarkaiból kifordult világról.

A filmnek már a főszereplője is megvan, őt Sandra Bullock alakítja majd, még a forgatókönyvet az Érkezést is író Eric Heisserer rakta össze, a rendezésért pedig Susanne Bier felel, aki legutóbb a The Night Manager sorozattal mutatta meg tehetségét azt illetően hogyan kell adaptálni egy sikerkönyvet.

A Bird Boxban valami rémisztő dolog garázdálkodik odakint, amire nem szabad ránézni. Egyetlen pillantás elég ahhoz, hogy az ember őrült, kegyetlen gyilkossá váljon. Senki sem tudja, mi az, és honnan jött.

A szörnyűséges hírek egyre gyakoribbá válnak. Majd a tévé elsötétül, a rádió elhallgat, és az internet is összeomlik. A telefonok elnémulnak. Az ablakon pedig nem lehet kinézni többé.

Mára csak maréknyi túlélő maradt, köztük Malorie két gyermekével, akiket az egyetlen lehetséges módon nevel: a négy fal között. A folyóparti, elhagyatott ház ajtaja zárva, a függönyök behúzva, az ablakokra matracok szögelve.

Egyetlen esélyük, hogy elmenekülnek egy másik helyre, ahol talán biztonságban lehetnek. De az előttük álló út elrettentő: harminc kilométer a folyón, egy evezős csónakban bekötött szemmel! Csak Malorie találékonyságára és a gyerekek éles hallására támaszkodhatnak. Egyetlen rossz döntés is végzetessé válhat. És valami követi őket. De vajon ember, állat vagy szörnyeteg?

 

Share This