Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Biztosan 7 évados lesz a Trónok harca

0

A Trónok harca vezetői színészeinek hat évadra szóló szerződése “kevés lesz”, legalábbis a The Hollywoo Reporter információi szerint már megkezdődtek a tárgyalások a színészekkel, a hetedik évadról, ami amellett, hogy rekordösszeget rak a színészek zsebébe (legalábbis a kábelcsatornákat tekintve), a sorozat utolsó évada lesz.

A hírek szerint ugyanis Geroge R.R. Martin már informálta a tévésorozat alkotóit, hogy milyen véget szán a történetnek, ez alapján pedig David Benioff és D. B. Weiss párosa tervezni tud a színészekkel

A THR két csoportra osztja a színészeket, ez alapján Kit Harington (Jon Snow), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) és Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) kap nagyobb fizetéselemést, vagyis a karakterük biztosan ott lesz az utolsó évadban is, még Natalie Dormer (Margaery Tyrell), Sophie Turner (Sansa Stark) és Maisie Williams (Arya Stark) kisebb összegű emelést kap, de jó eséllyel az ő karaktereik is megélik az utolsó évadot.

Share This