Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Biztosan érkezik A SZÖKÉS 6. évada!

A sorozat mögött álló Paul T. Scheuring elkészítette a hatodik évad első részének forgatókönyvét.

0

Folytatódik a 2005-ben indult A szökés című sorozat, amely 2009-ig összesen négy évadot élt meg, de hosszú kihagyás után tavaly egy ötödik széria erejéig feltámasztották.

A mindössze 9 részt tartalmazó évad premierje 2017 áprilisában volt, és az új karakterek és merőben más helyszínek mellett vadonatúj történetszálat is hozott.

Már akkor felmerültek kérdések arra vonatkozóan, hogy a készítők esetleg nyitva hagyják-e a lehetőséget egy újabb évadnak, de senki nem adott egyértelmű választ. Kisvártatva aztán megtörtént a jég, a Fox egyik vezetője, Michael Thorn pedig januárban bejelentette: újabb évadot dolgoznak ki, ami a történet egy teljesen “új irányvonalát” vezeti majd fel.

A folytatás hírét aztán maga az alkotó, Paul T. Scheuring fokozta egy Twitter-bejegyzésben. Mint írta, már kész is van az új szériához tartozó első epizód forgatókönyve.

Egy rajongó kérdésére Scheuring azt is megosztotta, hogy 50-150 százalékos esély mutatkozik arra (per pillanat legalábbis), hogy a William Fichtner játszotta, egykori FBI-ügynök, Alexander Mahone karaktere is újra képernyőre kerülhet.

A továbbiakat illetően egyelőre szinte semmit nem tudni, így Scofieldék visszatérése is csupán pletyka. Ami valószínűleg igazat is nyer majd, tekintve, hogy a tavaly bemutatott új részeket is óriási siker kísérte. És hát nem volna túl életszerű pont nélkülük folytatáson dolgozni.

Share This