Blake Lively A zátonnyal tér vissza

0 746

A világnak több mint egy évet kell várnia a gyönyörű Blake Lively visszatérésére: kislánya születése után a színésznő a Deadpool premierjén sétált végig először a vörös szőnyegen, férje, Ryan Reynolds oldalán. De a pár mostantól egypárszor kénytelen lesz bébiszittert hívni.

Hamarosan ugyanis az anyukájának is premierje lesz: Lively alig hat hónappal a szülés után tért vissza a kamerák elé, és A zátony-nyal (The Shallows, hazai bemutató: június) azt is bizonyítja, hogy felesleges dolog a túl sok edzés. A filmet bikiniben játssza végig, mert szörföst alakít, aki egy part közeli zátonyon ragad – de a part és közte egy cápa vár rá. Ám azt mondja, nem kínozta magát túl sok edzéssel.

– Nem pazaroltam túl sok időt a fogyókúrára, utálom a tornatermeket – nyilatkozta a színésznő, még a Tasmán-tenger egy kis szigetén zajló forgatás alatt. – Csak arra koncentráltam, hogy egészségesen táplálkozzam, hiszen minden, amit én eszem, az szinte azonnal bekerül a baba szervezetébe. Az ember testét eléggé megviseli a terhesség meg a szülés, szóval a kicsi, finom tornák esnek jól. A többit a természet intézi…

blake-lively-in-bikini-on-the-set-of-the-shallows-in-new-south-wales_32

Close