Blake Lively lesz a női bosszú-James Bond

The Rhythm Section

0 569

A Bond-filmek producerei (Ryan Reynoldsné) Blake Lively, a Gossip Girl – A pletykafészek és A zátony című cápás mozi sztárja főszereplésével készítenek új thrillert, amelyhez A szolgálólány meséje című sikersorozat egyik rendezőjét kérték fel.

A The Rhythm Section Mark Burnell brit író regényén alapul, főhőse, Stephanie Patrick családja erőszakos halála miatt bosszút esküszik, az ő szerepét játssza Lively.

Három másik Stephanie Patrick-történetet is írt Burnell, az írások alapján pedig a készülő filmekből Bond-stílusú sorozat bontakozik majd ki.

A filmet Reed Morano rendezi, ő jegyzi A szolgálólány meséje első három epizódját. Barbara Broccoli és Michael G. Wilson 1995 óta a Bond-filmek producerei. Az új thriller a Bond-epizódok közti “szünetet” használja ki, forgatása még idén elkezdődik.

Blake Lively, aki az Adaline varázslatos élete (2015) kortalan hősnőjeként is ismert, tavaly felbukkant Woody Allen Café Societyjében és A zátony című cápahorrorban, ugyanebben az évben született meg Ryan Renoldsszal közös második gyereke.