Bochkor Gábor és Jakupcsek Gabriella sem kér a TV2-ből

0 272

A mostanság főként rádiózásból élő Bochkor Gábor és a köztévétől nemrég kirakott Jakupcsek Gabriella sem kér a TV2-ből.

Pánikot okozott Friderikusz Sándor a TV2-nek azzal, hogy szerdán közleményben kiadta: nem hajlandó az arcát adni a csatornához a jövőben, és szeretne elhatárolódni tőle annak ellenére, hogy már minden készen állt az áprilisban induló műsorához, az Összezárva Friderikusszal című show-hoz. Derült égből villámcsapásként érte a hír a csatornát, a készítők sietve próbáltak megoldást találni arra, mi legyen a csatorna egyik legnézettebb műsorával, amelynek előkészületeire minden bizonnyal komoly pénzt költöttek, ugyanis éppen most hétvégén kezdődött volna az Összezárva sorozat 3. évadának forgatása. Sőt, úgy tudjuk, hogy a csatornánál három vendéggel, Geszti Péterrel, Hernádi Judittal és Csobot Adéllal is megállapodtak.

Belsős információk szerint a TV2-től Jakupcsek Gabriellát és Bochkor Gábort is megkeresték ajánlatukkal, ám mindketten nemet mondtak.

Bochkor döntésében az is közrejátszhatott, hogy a tévéssel 15 éve baráti kapcsolatot ápol, péntek esténként egy asztaltársasággal múlatják az időt, a barátsága Fridivel pedig fontosabb neki.

Jakupcsek Gabriella pedig már korábban is elmondta, hogy olyan elehetőséget keres, amely során “egyik politikai oldalra” sem skatulyázzák be, így a Fidesz propaganda tévéjévé lett TV2 szóba sem jöhet.

Ha velük ellentétben ön a TV2-nél szeretne dolgozni, kattintson ide!