Brad Pitt örül, hogy a rajongók is Szövetségesek

0 213

Először jelent meg a nyilvánosság előtt Brad Pitt azóta, hogy kitört válási botránya, és Angelina Jolie mindenféle szörnyűséggel vádolta. Pitt Los Angelesben lépett a vörös szőnyegre Marion Cotillard oldalán új filmjük, a Szövetségesek díszbemutatóján.

A sztárt éppen aznap mentette fel a bíróság a gyermekbántalmazás vádja alól – Angelina azt állította, rosszul bánt a gyermekeikkel –, így ez a nap dupla győzelem volt számára. „Nagyon hálás vagyok a rajongóimnak, hogy támogattak ebben a nehéz időszakban – nyilatkozta Pitt. – Köszönöm nekik, hogy mindvégig bíztak bennem.” A színészt hírbe hozták új filmje női főszereplőjével, de Cotillard és Pitt is határozottan tagadta, hogy bármi lenne közöttük szakmai barátságon kívül.

A Szövetségesek kémtörténetbe csomagolt szerelmi dráma: két kém (Cotillard, Pitt) egymásba szeret, miközben a németek ellen dolgoznak a második világháború alatt. Összeházasodnak, gyermekük is születik, de egyre erősödik a gyanú, hogy az asszony kettős ügynök. A rendező az Oscar-díjas Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe, Forrest Gump).

https://youtu.be/cDSmmKSS_jE

https://youtu.be/f3vflH1rY34

 

Close