Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Bréking: 4 Trónok harcán alapuló sorozat is készül!

0

Azt már régóta rebesgetik, hogy az HBO nem kívánja elengedni az igazi pénzescsapnak számító Westeros kapujának kilincsét, és a Trónok harca jövőre érkező utolsó, 8. évada után spin-offként folytatnák a Vastrón-projektet (nem feltétlenül a Vastrón megszerzésének középpontba állításával), de a Deadline információi szerint nem is egy, hanem kapásból négy ilyen sorozaton dolgoznak.

A portál információi szerint az HBO négy írót illetve írópárost állított rá a dologra, akik nincsenek időhöz kötve, szabadon dolgozhatnak a projekteken:

  • Max Borenstein (Godzilla, Kong: Koponya-sziget)
  • Jane Goldman (Ha/Ver, Kingsman: A titkos szolgálat) és George R.R. Martin
  • Brian Helgeland (Szigorúan bizalmas, Titokzatos folyó)
  • Carly Wray (A hátrahagyottak, Mad Men) és George R.R. Martin

A két spin-offban is melót vállaló, regényfolyamot szerző Martin mellett a tévésorozat alkotópárosa David Benioff és D.B. Weiss a spinoffokban mint executive producerek vesznek majd részt, azaz az HBO-nak biztosan új vezető producer(ek) után kell néznie.

Az HBO ígérete szerint George R. R. Martin szerteágazó és gazdag univerzumának különböző időszakait térképeznék fel, de egyelőre csak a szkriptekre adtak berendelést, azok kiértékelése után döntenek arról, hogy mi lesz a sorozattervekkel.

Share This