Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Brie Larson majdnem nem vállalta MARVEL KAPITÁNY szerepét

Beindult a film marketinggépezete.

0

Azok után, hogy végre láthattuk a Marvel Kapitány mozifilm első képeit – és nagy türelemmel várjuk az első előzetest – egyre másra nyilatkozgatnak a film készítői és szereplői.

Most éppen a címhőst alakító Brie Larsonon volt a sor, aki elmondta, hogy hónapokon át gondolkodott rajta, hogy elvállalja-e a szerepet.

A színésznő az EW-nek nyilatkozva elmondta, hogy nem tudta elképzelni magát a szerepben, főleg azért mert nem szereti azokat a filmeket, amelyek nagyon nagy felhajtással járnak. Azokat a filmeket szereti, amelyekben elveszhet a karakterben és úgy érezte, hogy a Marvel Kapitánnyal túlságosan a középpontba kerülne. Néhány hónapnyi gondolkodás után aztán rájött, hogy túl nagy lehetőség ez ahhoz, hogy csak úgy eldobja a szerepet. Közben persze rájött arra is, hogy Marvel Kapitány szerepében is el tud mélyedni, annak harcos Kree- és érzelmes emberi mivolta miatt.

A szoba című film láttán megállja a helyét a dolog, Larson valóban kiváló és mély alakítást nyújt a kamaradrámában, de akkor kíváncsiak lennénk, hogy a tavalyi Kong: Koponya-szigetben mennyire tudott elmélyülni Mason Weaver karakterében…

Share This