Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Bruce Lee is megelevenedik Tarantino új filmjében

Mike Moh fogja játszani Bruce Lee-t Quentin Tarantino legújabb filmjében, a Once Upon a Time in Hollywoodban (Volt egyszer egy Hollywood).

0

Azonnal felmerül a kérdés, mi köze lehet Bruce Leenek Charles Mansonhoz vagy éppen Sharon Tatehez?

Botrány ide vagy oda, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Brad Pitt, Al Pacino, Luke Perry, Dakota Fanning, Tim Roth, Damian Lewis, Michael Madsen, Scoot McNairy, Timothy Olyphant, Emile Hirsch, Clifton Collins Jr, és Nicholas Hammond is aláírt a Manson-gyilkosságokat feldolgozó Once Upon a Time in Hollywood című filmre, s hozzájuk csatlakozott most Mike Moh, aki Bruce Lee-t alakítja majd a filmben.

Talán kevésbé ismert, de Roman Polanskit és párját, Sharont Tatet a neves harcművész tanította, ugyanis ez idő tájt Bruce Lee abból élt, hogy tévéseknek tartott harcművészeti oktatásokat. A gyilkosságot követően pedig fel is merült, hogy Bruce Lee követte el a gyilkosságokat. Ezt aztán hamar tisztázták egyébként, de egy napszemüveg volt a ludas, illetve maga a tény, hogy Bruce Lee erejénél fogva akár több emberrel is képes volt végezni.

Egyelőre még mindig nem teljesen tiszta a film sztorija, de a hírek szerint DiCaprio egy sorozatsztárt alakít majd, még Brad Pitt alakítja majd a kaszkadőrét, akik éppen Sharon Tate szomszédságában agyalnak a nagy visszatérésen, amikor a Manson-banda lerohanja Tate otthonát és végez Tate-tel illetve annak négy barátjával.

Tarantino közismerten nagy Bruce Lee rajongó (lásd a fenti képet a Kill Billből), mi azon sem lennénk meglepve, ha a filmben Bruce Lee leaprítaná a Manson-bandát.

A most Bruce Lee-t alakító Mike Moh is előszeretettel adózik Bruce Lee emléke előtt, de egyébként sem áll tőle távol a harcművészet. Övé például Ryu karaktere a Street Fighter minisorozatokban és szerepelt a Karmen Rider: Dragon Kinght: Supah Ninjas sorozatokban is. A színész egyébként az Empire és az Inhumans – Embertelenek sorozatok rajongóinak is ismerős lehet, hiszen ezekben tűnt fel legutóbb.

Az Once Upon a Time in Hollywood premierjét 2019. augusztus 9-re tűzték ki, nem győzzük várni.

Share This