Brutális lesz az Amerika kapitány: Polgárháború

2 344

Oké párszor már bedőltünk a Marvel-filmek marketingkampányának (a Deadpoolét meg egy az egyben a FOX-nak meg Ryan Reynoldsnak tulajdonítjuk), így illik fenntartásokkal kezelni amikor szuperlatívuszokban, gigászi küzdelmekről meg drámákról beszélnek a Marvel univerzummal kapcsolatosan, aztán ugye mindig jöttek a töketlen főgonoszok, meg a popcorn-haverfilmek.

captain_america_civil_war_ver3_xlg

A Birth.Movies.Death oldal belső informátorai most elmondtak néhány dolgot a filmmel kapcsolatban. Az informátorok Pókember szerepét remeknek, Fekete Párducot pedig egyszerűen fenomenálisnak jellemzik. S bár sokan kettejük felbukkanása miatt várják a filmet, a BMD szerint Tony és a Kapitány kapcsolata is megér majd egy misét.

“A film a Bosszúállók: Ultron kora után veszi fel a fonalat, és meglepő őszinteséggel mutatja be, hogy milyen árat fizetett az emberiség a Sokoviai győzelemért. Nekem azt mondták a film utolsó fél órája brutális lesz, mind fizikai, mind érzelmi síkon. Volt, aki azt állította, igazi “érzelmi horrofilm” lesz, ugyanis a filmben Tony és Steve tetteinek egyaránt megvan a racionális magyarázata, így teljes mélységében átérezhetővé válik a szakadás súlyossága.”

Az új filmben ugye Vasember és Amerika Kapitány politikai okok miatt egymás ellen fordul, a többi Bosszúállónak pedig oldalt kell választania. Jelen állás szerint ez így fog kinézni.

Vasember csapata: Hadigép (Don Cheadle), Fekete özvegy (Scarlett Johansson), Vision (Paul Bettany) és Fekete párduc (Chadwick Boseman).

captain_america_civil_war_ver10_xlg captain_america_civil_war_ver12_xlg captain_america_civil_war_ver13_xlg captain_america_civil_war_ver11_xlg captain_america_civil_war_ver14_xlg

Amerika Kapitány csapata: A tél katonája (Sebastian Stan), Sólyom (Anthony Mackie), Sólyomszem (Jeremy Renner), Skarlát boszorkány (Elizabeth Olsen) és a Hangya (Paul Rudd.)

captain_america_civil_war_ver7_xlg captain_america_civil_war_ver5_xlg captain_america_civil_war_ver6_xlg captain_america_civil_war_ver8_xlg captain_america_civil_war_ver9_xlg