Brutális lesz az új Spawn – Az ivadék mozifilm

0 990

Todd McFarlane-nek, az eredeti Spawn képregény alkotójának nagyon nem jött be az 1997-es Spawn – Az ivadék film, szóval el is kezdte a saját változatát, amely jobban tükrözi a saját elképzeléseit a karakterről.

spawn-004

A reboot-hoz már év elején megírta a forgatókönyvet, viszont az kicsit túl hosszúra sikerült, így meg kellett vágnia. Most, hogy ez is megvan, McFarlane-től kaptunk némi friss információbombát a filmhez, melyből arra következtetünk, hogy a készülő film sokkal inkább a horror műfajához áll majd közelebb, mint a jellemző képregényes adaptációkhoz. McFarlane ígérete szerint az általa kreált világ nagyon valóságos lesz, némi fantasy elemmel megspékelve. A filmet McFarlane leginkább Az ördögűzőhöz hasonlítja, a tervei nagyságát illetően pedig:

“Biztos, hogy nem találnak majd benne egyetlen gumiruhás srácot sem látni. Ez lesz én A cápám”

McFarlane a ComicBook.com-nak korábban már elárult pár dolgot a filmről:

“Az egész sztori hátterében folyamatosan ott figyel valami, vagy valaki: ez egy igazi mumus. Ez a mumus pont olyan lesz, mint mi, emberek, de igazából ő Az ivadék. Hogy úgy fog-e kinézni, mint az első filmben? Nem. Lesz-e egy főgonosz, akivel megküzd? Nem. Egy szellem lesz, egy fantom.”

Sajnos a filmből tervezett bemutató és egyéb konkrétum még nincs – írja a PS4pro.