Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Brutálisan izgalmas teória merült fel az Élettel és a Venom-filmmel kapcsolatban

0

Merthogy a nagy hallgatás ellenére 2018 októberére igenis elkészül a Venom-film, de ennél is durvább hír az a teória, ami a hamarosan bemutatkozó Élet című sci-fi-vel kapcsolatban merült fel. Merthogy a két film nagyon is kapcsolatban lehet.

De kezdjük az elején. A Sony hosszú évek óta dédelgette már, hogy bővíti a Pókember-univerzumot, de A csodálatos Pókember bukása után végül kukázva lett, mind a Sinister Six, mind a Venom mozifilm. Ezt követően a Marvelhez kerültek (részben, de nem tudjuk pontosan mennyire kizárólagosan) Pókember mozis jogai, de a nagy Sonys szivárogtatáskor kiderült, hogy ennek ellenére a Sony nem mondott le arról, hogy felhasználja a Pókember képregények különböző karaktereit.

Hosszú hallgatás után aztán most a Sony azzal állt elő, hogy tető alá hozzá a Venom-filmet, aminek 2018 októberére tűzte ki a premierjét. A filmről nem sokat tudni, annyi biztos, hogy az Alien: Covenanton is dolgozó Dante Harper pofozgatja a forgatókönyvet, amiből végül Roberto Orci (A csodálatos Pókember 2. forgatókönyvírója és a hamarosan mozikba kerülő A múmia rendezője) készíthet filmet. És akkor most jön az, hogy vegyél egy mély levegőt és olvasd el a továbbiakat, röhögés vagy épp szemmeresztgetés nélkül.

Felbukkant egy elmélet, miszerint a hamarosan a mozikba kerülő Life (Élet) című, Jake Gyllenhaal és Ryan Reynolds főszereplésével készült űrben játszódó sci-fi valójában nem csak egy sci-fi, hanem már a jövőre érkező Venom-filmet vezeti fel.

Mivel a két film egy stúdiónál fut, lehet is benne ráció, főleg, hogy a film – legalábbis az előzetesek alapján – egy az űrben felfedezett egysejtű életformára épül, ami ugyanolyan, de legalábbis nagyon hasonló fekete trutyi, mint ami Venom képességeit is adja. Mi van, ha ez a trutyi végül eljut a Földre és Venomként ismerjük meg?

Az elméletet egyébként az is erősíti, hogy annak idején, amikor még tervben volt A csodálatos Pókember 3-at tervezték, akkor az alábbi katalógusfelvétel is szerepelt a hozzá kiadott promóciós anyagban:

És ugyanez a “stock shots” az Életben is felbukkan (persze Hollywoodban láttunk már hasonlót nem is egyszer, de akkor főleg városok légi felvételeit használták fel így különböző filmekben). Mit gondoltok?

Share This