Brutálisan izgalmas teória merült fel az Élettel és a Venom-filmmel kapcsolatban

Merthogy a nagy hallgatás ellenére 2018 októberére igenis elkészül a Venom-film, de ennél is durvább hír az a teória, ami a hamarosan bemutatkozó Élet című sci-fi-vel kapcsolatban merült fel. Merthogy a két film nagyon is kapcsolatban lehet.

De kezdjük az elején. A Sony hosszú évek óta dédelgette már, hogy bővíti a Pókember-univerzumot, de A csodálatos Pókember bukása után végül kukázva lett, mind a Sinister Six, mind a Venom mozifilm. Ezt követően a Marvelhez kerültek (részben, de nem tudjuk pontosan mennyire kizárólagosan) Pókember mozis jogai, de a nagy Sonys szivárogtatáskor kiderült, hogy ennek ellenére a Sony nem mondott le arról, hogy felhasználja a Pókember képregények különböző karaktereit.

Hosszú hallgatás után aztán most a Sony azzal állt elő, hogy tető alá hozzá a Venom-filmet, aminek 2018 októberére tűzte ki a premierjét. A filmről nem sokat tudni, annyi biztos, hogy az Alien: Covenanton is dolgozó Dante Harper pofozgatja a forgatókönyvet, amiből végül Roberto Orci (A csodálatos Pókember 2. forgatókönyvírója és a hamarosan mozikba kerülő A múmia rendezője) készíthet filmet. És akkor most jön az, hogy vegyél egy mély levegőt és olvasd el a továbbiakat, röhögés vagy épp szemmeresztgetés nélkül.

Felbukkant egy elmélet, miszerint a hamarosan a mozikba kerülő Life (Élet) című, Jake Gyllenhaal és Ryan Reynolds főszereplésével készült űrben játszódó sci-fi valójában nem csak egy sci-fi, hanem már a jövőre érkező Venom-filmet vezeti fel.

Mivel a két film egy stúdiónál fut, lehet is benne ráció, főleg, hogy a film – legalábbis az előzetesek alapján – egy az űrben felfedezett egysejtű életformára épül, ami ugyanolyan, de legalábbis nagyon hasonló fekete trutyi, mint ami Venom képességeit is adja. Mi van, ha ez a trutyi végül eljut a Földre és Venomként ismerjük meg?

Az elméletet egyébként az is erősíti, hogy annak idején, amikor még tervben volt A csodálatos Pókember 3-at tervezték, akkor az alábbi katalógusfelvétel is szerepelt a hozzá kiadott promóciós anyagban:

A csodálatos Pókember 3 Venom

És ugyanez a “stock shots” az Életben is felbukkan (persze Hollywoodban láttunk már hasonlót nem is egyszer, de akkor főleg városok légi felvételeit használták fel így különböző filmekben). Mit gondoltok?

Élet

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Ez is érdekelhet Ettől a szerzőtől

Komment
Close