Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

C.B. STRIKE -J.K. Rowling magánnyomozója az HBO Go-n old meg rejtélyeket

Háborús veteránból lett magánnyomozót játszik Tom Burke az új angol krimisorozatban. Cormoran Strike legalább olyan problémás fickó, mint azok az ügyek, amiket meg kell oldania.

0

Tavaly augusztusban mutatták be a Harry Potter írónőjének – Robert Galbraith álnéven írt könyvéből lett  – krimisorozatát, amelynek azóta már a 2. évada is lement.

A sötét hangulatú, testileg és lelkileg is sérült magánnyomozó, Cormoran Strike (Tom Burke) történetét bemutató többkötetes regényfolyam sorozatváltozata most az HBO GO-n is megtekinthető, ehhez jött egy előzetes is.

A sorozat hét epizód alatt feldolgozza az írónő három Cormoran Strike regényét is. Az első három részben a Kakukkszó kap nagyobb hangsúlyt, míg a maradék négyben két-két rész erejéig A selyemhernyó és a Gonosz pálya kapja a központi szerepet.

Tom Burke (Államérdek, Háború és béke) háborús veteránból lett londoni magánnyomozót játszik a BBC új krimisorozatában. Cormoran Strike legalább olyan problémás fickó, mint az ügyek, amiket meg kell oldania. Hol a szupermodell állítólagos öngyilkosságát kutatja, hogy egy író halálának ügyében nyomoz.

Share This