Captain Marvel személyében új legerősebb szuperhőse lesz a Marvel Filmes Univerzumnak

Sokáig Hulk volt a legerősebb tagja a Bosszúállóknak, majd jött az isteni erőket birtokló Thor, akiről kiderült, hogy még nála is erősebb. Most egy nő veszi át a helyét.

0 1 263

Sokáig Hulk volt a legerősebb tagja a Bosszúállóknak, majd jött az isteni erőket birtokló Thor, akiről kiderült, hogy még nála is erősebb. Az Ultron korában bemutatkozó Vízió aztán némileg átírta ezt az eszmét, de most a Marvelnél elárulták, hamarosan egy nő veszi át a helyet az élen.

brie-larson-captain-marvel-carol-danvers

Kevin Feige, a Marvel elnöke a Vulture magazinnak adott interjúban beszélt Ms. Marvel-ről (Captain Marvel lesz a film címe), akit Brie Larson fog megformálni.

Nagyon fontos számunkra, hogy a hőseink ne váljanak a tökéletesség mintaszobrává. Minden Marvel-karakternek vannak hibái, mély emberi érzek dolgoznak mindegyikben. Ms. Marvel a legnagyobb hatalommal rendelkező karakter lesz, akit eddig filmbe tettünk. A képességei szinte felmérhetetlenek, messze ő a legerősebb az eddig bemutatott karakterek közül. Nagyon fontos, hogy ezt ellensúlyozni tudjuk, ezért egy olyan személyt kellett kiválasztani hozzá, aki teljesen valódinak tudunk érezni. Éreznünk kell az emberségét és Brie Larson ezért is tökéletes választás.

A nem sok filmes tapasztalattal bíró Niki Caro (Terepfutás, Kőkemény Minnesota) és  Elizabeth Wood (White Girl) rendezésében, 2019-ben érkező filmben egyelőre csak a Carol Danverst, vagyis Captain Marvelt alakító Brie Larson szereplése biztos, de a közeljövőben biztosan elkezdenek szállingózni a további szereplőkkel kapcsolatos hírek. A színésznő addig is szorgosan készülődik a szerepre.

brie-larson-captain-marvel-costume